Program Stoppested verden

Header Example
kveld

HOVEDSCENEN 4.JUNI KL. 20:00

KVELDSSHOW

| TOBIAS BECS & BOUKMAN EKSPERYANS m.fl |

Briskebyturneringen og Stoppested Verden går sammen om å invitere hele byen til kveldsshow på Martodden! Gratis inngang. Salg av internasjonal mat.

TOBIAS BECS (Norge)
Tobias Becs har holdt triksekurs for spillerne på Real Madrid og imponert Zlatan med triksene sine. Becs er en profesjonell fotballtrikser med hele fem verdensmestertitler, 2 EM-titler, 2 skandinaviske mesterskapstitler, 3 Norgesmesterkapstitler samt tre Guiness verdensrekorder! Han reiser verden rundt for å promotere og bygge opp freestyle og street fotball gjennom sitt prosjekt Off-Pitch. Tobias er også grunnlegger av sportsmerket 4Freestyle som per i dag er det største sportsmerke for freestyle og street fotball i verden. Tobias er også grunnlegger av Oslo Street Fotballsenter, et treningssenter for fotballinteresserte, som han startet for å bygge opp freestyle og street fotball i Norge.

BOUKMAN EKSPERYANS (Haiti)

Voudou rock, afrikanske rytmer og karibiske melodier – endelig kan publikum i Norge få oppleve den mest autentiske og magiske musikkopplevelsen som karibiske Haiti har å tilby. Legendariske Boukman Eksperyans med 12 musikere og dansere kommer til Norge på en eksklusiv miniturné med konsert 4. juni på Hamar og 6. juni i Trondheim.

Men sitt Grammy-nominerte debutalbum Voudou Adjae, skapte Boukman Eksperyans en musikalsk revolusjon og markerte seg raskt som en viktig stemme på den internasjonale musikkscenen. Bandet er en kulturinstitusjon i Haiti og sangtekstene førte til at gruppen en periode måtte flykte i eksil etter dødstrusler fra daværende president. Med budskap om fred, solidaritet, demokrati, og om at korrupsjon og nepotisme er ødeleggende for folks frihet og muligheter til å skape seg et godt liv har bandet skapt en særegen sound gjennom en unik blanding av roots, Voudou rock, jazz og reggae.

Etter flere år med nedstenging og reiseforbud, er Hamar aller første stoppested i Europa for dette internasjonale turnerende bandet. 4. juni spiller de på Stoppested Verden internasjonale kulturfestival før reisen går videre til Trondheim med konsert 6. juni. 

Turnéen i Norge er et samarbeid mellom hjelpeorganisasjonen Prosjekt Haiti, Stoppested Verden og Transform -Trondheim World Festival.