Program Stoppested verden

Header Example
tobe

KVELDSSHOW PÅ HOVEDSCENEN 4.JUNI KL. 20:00

TOBIAS BECS

| NORGE |

Briskebyturneringen og Stoppested Verden går sammen om å invitere hele byen til kveldsshow på Martodden! Gratis inngang. Salg av internasjonal mat.


Tobias Becs har holdt triksekurs for spillerne på Real Madrid og imponert Zlatan med triksene sine. Becs er en profesjonell fotballtrikser med hele fem verdensmestertitler, 2 EM-titler, 2 skandinaviske mesterskapstitler, 3 Norgesmesterkapstitler samt tre Guiness verdensrekorder! Han reiser verden rundt for å promotere og bygge opp freestyle og street fotball gjennom sitt prosjekt Off-Pitch. Tobias er også grunnlegger av sportsmerket 4Freestyle som per i dag er det største sportsmerke for freestyle og street fotball i verden. Tobias er også grunnlegger av Oslo Street Fotballsenter, et treningssenter for fotballinteresserte, som han startet for å bygge opp freestyle og street fotball i Norge.

Som gründer og idrettsutøver har Tobias bygd opp en stor følgerskare på sosiale medier hvor han viser sine triks og deler engasjerende innhold. Som ambassadør for sporten og en higen etter å skape unikt innhold, leter han alltid etter nye måter å utvikle og profilere sporten sin på.